Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trolös

Vad gör du med mig du oömma trolösa stycke
VAD GÖR DU MED MIG SOM EJ LÄNGRE HAR DITT TYCKE
VAD GÖR DU MED MIG, dig som jag älskat så mycke
vad gör du med mig?


Du driver mig till vanvett

Jag orkar inte mer

Vet ej vad du ansett

Men inget ljus jag ser


vad gör du med mig, HAR JAG DETTA FÖRTJÄNAT
VAD GÖR DU MED MIG, att leva med din trolöshet
Vad gör du med mig, vem har detta mig förlänat
Vad gör du med mig, en försmak på helvetet




Fri vers av LassO
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 02:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO