Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gång

En gång levde jag med dig
Nu bor vi endast tillsammans


En gång älskade du med mig
Nu är du nån annans


En gång talade vi med varandra
Nu säger du endast ord


Jag vet ej hur du har det med andra
Men ingen kärlek finns vid vårat bord


En gång ville livet le... mot oss
Du erövrade mig med din kraft


Men nu har du lämnat mig, och oss
Du lever som om vi aldrig har haft...




Fri vers av LassO
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 02:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO