Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att gå dit längtan pekar och där en närvaro kan andas.


- han går nu -

- han går nu -


han går nu
iväg härifrån
och gästar främmande stråk
för att möta det han vill

han går nu
längs stråken som längtan visar
trampar marker
hälsar på känslor
och i skymningar
längtar han innerligt
händer
kyssar
kroppar
som vidrör och delas ihop

han går nu
dagarna
tilltagsen
letande
efter boten mot saknaden
för han ska följa sin längtan hem

.




Fri vers av Själabarn
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 15:48



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Uppskattade den här. Den känns och den känns skriven med en form av mjuk bejakande hjärtkänsla. helt enkelt fin och behagfull.

Tack för den!
2007-11-19

  Liisa
jag har läst den förut....
men vad gör det att möta din mjukhet som genomströmmar mig. Igen.

det är skrivet på ett enkelt och ärligt sätt trots sitt inte så enkla innehåll. det blir därför fint.

fint med rummet som byggs upp mellan orden. en natur som är oändlig och som du vandrar i. stegar dig fram för att dämpa...*
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn