Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timglas

 
             

 

 

Bottennära
så trött,
Ögon slutna
drömmande

Motorljud
händer
strävt mot

Mjuk hals
värme
doft


Ge mig ett
timglas
allt finns

 

 

där,

 

 

 

 

 

 



Fri vers av sistermoon
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-14 20:50



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Underskön hopplöshet
som
läses mellan raderna
2007-12-15

  Inkarasilas
Ah innan tiden rinner ut, maffig text i sin litenhet, ah vänder glaset åt dig.
2007-11-14

    Per Lindblom
Applåder. Flera stycken. Strålande dikt.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

sistermoon
sistermoon