Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi ska leva resten av våra liv, men inte tillsammans.

jag har letat
länge
efter mig

och dig

och jag pratade
med en vän
ja, jag pratade
som jag brukar göra
och hon frågade mig
om jag skulle
kunna tänka mig
någon annan
och

jag kan
jag kan det


för det är inte hela
världen
att dina händer
inte är här
att du inte
saknar mig
tillräckligt mycket

för
att

ja..


och jag
erkänner
att det har varit
svårt
det har varit svårt
att låta bli
att skriva om dig
men någonstans
i mig själv
har jag hittat
ett slut

ett slut på
galenskap

ett slut på
en känsla jag
inte kan få tillbaka

det

är


slut



samtidigt
kommer jag
tänka på dig
och tycka att det är
typiskt mig
att jämt avsluta
saker
för det är jag bra på
baby
det är jag bra på


jag kommer
tillbaka
igen

det gör jag
alltid


en galenskap


och vi
kommer att
kunna leva
resten av våra
liv

utan varandra

vi behöver inte
varandra

det fanns en tid
innan oss

det finns en
tid efter
oss


men mitt
hjärta

kommer


aldrig
sluta skrika
efter dig


och


jagälskardig




Fri vers av Sofi
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 22:24



Bookmark and Share


  vinternatten
väldigt fin vännen <3
2007-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi