Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid, dåtid, framtid, jag, du, han, hon, dom där på hörnet
Galenskap
i mitt huvud




Insanity

You know my heart
You know my name
You know my life
inside your veins

As red lines forming
stains on perfect white
with you never knowing
the heart of my light

Insane

all seems

In vain

all my dreams

noone's listning (nobody cares)
about a few lines forming
on my walls
(down my stairs)

leading deep into
a meaningless leap (away from it all)
into the greatest abyss
of your endless soul

for as I
shed my life
painting lines on my walls
the cuts are all mine
but the fall remain yours




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 22:36



Bookmark and Share


  Thurizas
galenskap behövs för att överleva i den här världen,för varje del galenskap finns det en uns av chans till att överleva.galenskap är positivt för mig,endast människor som går emot strömmen anses som galna.(sjukt egentligen)och dom syns, skänker glädje till de gråa och dom är..ja dom är Liv i tiden.sätter spår.
galenskap är att låta sig själv vara sig själv. och dom gråa själarna som inte vågar vara det applåderar i tysthet och suktar efter det. Galenskap behövs för att vara frisk!
2007-11-20

  Mal
Lite galenskap där... Tycker om..
kan inte låta bli att tycka att den dessutom låter som en låttext. :)
2007-11-20

    Nattviol
sannerligen
en text om - dårskap...
det perfekta vita
som fläckas..

med känsla
och styrka
i glädje
(kanske lite sorg?)

gillar mycket!

; ))
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken