Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt allt bli kraft




Valens tid

Val av sorg
Val av liv
Väller ut ur valens borg
Väljer strid

Väljer stigen upp för berget
Väljer vägen ner mot hav
Väljer solens brand i ögon
Väljer fritt från alla krav

Så vinterns ängel
hör min bön

Välj vapen för en vandring
Välj rustning för ett slag
Välj att stå där på fältet naken
Om så bara för en dag

Välj att vända tårars kraft till vän
som väljer ljuset i din dag
För jag väljer döden för dina val
Så välj livet min ängel
för det gör jag




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 600 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2007-11-14 23:23



Bookmark and Share


  yllot
Kraften pulserar mellan raderna bland ord så vackert valda..
2008-02-01

  Agnes
Stärkande rader! Stjärnbeströr denna text!!!
2008-02-01

    CaMillA
helt enkelt enastående budskap!
2007-11-23

  Thurizas
Underbar uppmaning,ja låt allt bli kraft!rusta för strid rusta för liv,ja kraft!

*bokmärker*
2007-11-20

  Shininkagemusha
Jag gillar det här, upprepandet stampar snällt in och sätter sig. Det är ett upprop som värmer och sånt är svårt, här dock väl utfört.


Jag vill helst ändra \"ängel av vinter\" till \"vinterns (alt vinter-) ängel. Sån e jag. :)


Och vad det gäller titeln så när jag såg enbart den var jag säker på att det handlade om vattenlevande dägdjur... Vilket gjorde den första läsningen av inledningen lite förvirrad. Men that´s all on me.
2007-11-15

    Nattviol
alldeles för bra för
att stå okommenterad!

\"Välj att stå där på fältet naken
Om så bara för en dag \"

om så bara för en dag...
i ett liv...
som ska levas!

i strid och i glädje

tack för dina kraftfulla ord!

\"Så välj livet min ängel
för det gör jag\"

just det!
; ))
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken