Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötesprotokoll...

Du stod och väntade
på mig
och struntade i
att jag förstod det.
- Hej!




Fri vers av Steffepeffe
Läst 308 gånger
Publicerad 2007-11-15 00:05



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Trevligt!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe