Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlös dröm

Som en förvirrad fågel
flaxar jag runt på stan
i panikartad rusningstrafik

från hus till hus
från träd till träd

utan att känna mig hemma
utan att hitta hem

för mitt hem
är hos dig
och jag vill
få hålla dig nära

och älska med
dig som om vi
var två vilddjur

jag letar efter
möjligheter att
nå min dröm
bakom varje
fura och gatuhörn
vid varje andetag
och cigarett
under varje slant
och skratt

en dag ska
jag hitta hem
en dag ska
drömmen
vila i mitt spår




Fri vers av Zekehl
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-15 10:39



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fin, tänkvärd och engagerande text som verkligen berör!
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl