Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänners möten

Ibland när man träffar nån gammal vän

På ett torg eller en affär

Så undrar man, hur många såna tillfällen

Man ”nästan” träffas…




Bunden vers (Haiku) av LassO
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 12:39



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Alldeles för ofta troligtvis...men möts man så är det en mening att göra det just då...
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO