Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina älskade barn

Ni är värd det bästa i livet

ni har gett mig så mycket att

vara stolt över jag har fostrat er

själv alla mina älskade fem barn

alla går det så bra för jag är stolt

som mor att fått så omtänksamma

barn jag älskar er så mycket alla

min fina fem barn ni är lika mycket värda

för mig skall ni veta önskar er all lycka

i världen för nu ni håller på att bli stora

nästa steg är snart den stora vida världen

som börjar locka men ändå finns er lilla

mor med i era tankar tack till er mina

älskade barn jag vårdar er ömt av hela

mitt hjärta eran älskade lilla mamma




Fri vers av Ann-christin
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 20:23



Bookmark and Share


  jardan
Å vad du är rik som har 5 stycken, bra jobbat !
2007-11-24

  LUTHER
Gud vad lyckliga jag skulle vara om jag var dinna barn och dom fick se den här dikten. Du är begåvad :D
bra mycket bra!
2007-11-24

  Lyckohäxan Enediel
Ååååhhh...ja dessa underbara varelser...som vi älskar...
Så fint du skriver om kärleken till barnen! Det vittnar om att du är en god mor...*L*
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin