Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor Man på Tunn Tråd

Stor man på tråden går
Tråden till marken nästan når
Trots att den högt upp i träden är knuten
Men vad spelar det för roll, när kvisten är bruten?




Fri vers av Torparn
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 20:45



Bookmark and Share


    Gegorf
Den här dikten pratar verkligen till min verklighet , brb ska hämta mina små blå piller.
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Torparn