Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=CFUz-eNkFiE


Brottarkvinna

Starkare än mig, det är vad du är
När du frustar & ryter så går jag isär
Du bryter mig itu som om jag inte dög
Slängde mig på din ständigt växande dynghög
Sårad och skavd det är vad jag blir
Det är vad jag fick för att äntra ditt revir




Fri vers av Torparn
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torparn