Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sång



När det börjar
sjunga i rälsen
av vibrationer
är tåget nära.
Med ett vinddrag
rusar det förbi
med mörka fönster.
Tar min anda,
rusar vidare.
Där står jag
tom och ensam
och lyssnar till
den tysta sången.




Fri vers av Anna H
Läst 320 gånger
Publicerad 2004-03-18 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H