Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REALISM MED EN ROMANTIKER (vol: VIII)

 

 

 

 

Din kärlek sprids som en skogsbrand

Övertygad att den tar mig nånstans

Men färdas mellan vin och verklighet

Så jag ger rastlösheten en ny chans

Tänker inte sluta beundra

Skönheten som barrikaderar min dörr

Så rädd att den ska låsas upp

Tvingas att välja friheten från förr

Trodde du kunde se mig från en annan vinkel

Kanske vill du inte ha det så

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 463 gånger
Publicerad 2007-11-16 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna