Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelse



Orden kommer till mig,
flödar ur min penna
utan mening för mig
men betydelsefulla för dig,
du som läser detta.
Orden var inte ämnade
för min egen själ
utan var ord till dig
jag är bara budbärare
av ord som kanske
slår an en sträng
eller ger resonans
hos dig, min läsare.




Fri vers av Anna H
Läst 282 gånger
Publicerad 2004-03-18 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H