Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imittenavenHurricane(förvånadsvärt vindstilla)inget händer här

smatt smatt smatt gummiband som smätter
som hjärtslag mot handleden
lämnar röda spår en väg att vandra längs jag tappar
alltid bort mig
utan gps jag
snackar mig lost eller så
vill jag helt enkelt bara försvinna
alltid Detet som vinner mitt Överjag är nästintill
obefintligt
besegrat
när som helst nu när som helst
& jag är så jävla trött
på att vara trött på allt så jävla trött
på att ha dubbelhaka trött
på den här kroppen det här livet
det här är inte jag och det här är ingenting
bultar, ja det bultar det bränner
visst fan bränner det det brinner ju och det bränner när det brinner för någon har anlagt en brand i mina fingrar och febern rusar genom hela den alldeles för stora kroppen och brandkåren männen som ska släcka den väldiga elden vart fan är dom?
utom räckhåll
skulle jag vilja säga
att all räddning är
just nu.
det skaver skaver mot bröstkorgen det där hjärtat som pumpar blodet runt runt det är inte tillräckligt starkt inte tillräckligt svagt och det S-V-I-D-E-R
"kravallstaket
kravallstaket
kravallstaket runt mitt hjärta
                                     ingen luft kan rymma mina känslor
                                                                  min nacke svider
mitt hjärta kvider
                           kan ingen rädda mig ? är så rädd
 
                              så rädd"

you set a date.
and if it hasnt gotten any better by then
it's ok.
your time has come.
it's really not worth it anymore.

 

 

 

 

-- (jag vill bara sjunga
sjunga hjärtat ur min kropp)

-

-

varje dag
som en ramsa i huvudet
en. dag. till.




Fri vers av huvudstupa
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 22:00



Bookmark and Share


  Miss Pauline
du skriver så satans vackert.
brutalt och hemskt,
men ändå så vackert.
2007-11-18

  avtryck
förlåt sofia. förlåt för att jag inte kan göra någonting bättre,
och förlåt för att jag inte vet hur jag ska göra för att du ska få det bra. för jag vill ju men det går inte. jag älskar dig.
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa