Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLEN



Du är solen

som

värmer min kind

kittlar

mitt hår

rör vid mitt

hjärta

i det bleka

morgonljusets

nyvakna

gryningstimme...







Fri vers av Idun 1
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-05-08 08:03



Bookmark and Share


  Nic
Så enkelt och vackert skrivet!
2005-06-19

    Lillan
vackert!
2005-05-08

  Markattan
Så enkelt, men ändå så ömsint, varmt och mjukt. Fint!
2005-05-08

  Cattis Rönn
härliga liknelser...mjukt och fint beskrivet!
2005-05-08

  karenina VIP
denna tyckte jag om, gick rakt in på nåt sätt! enkel, vacker o med ett varmt budskap.
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1