Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten kom var jag ensam

 

i mörkret

trevade mina tankar
famlade mina känslor
grät min inre röst

i mörkret

fanns ändå en trygghet
en skön ordlöshet
en frid

i mörkret

landade en ängel på min axel
smekte min kind
log mot mig

i gryningen

föddes en ny värld

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-17 11:32



Bookmark and Share


    snöö
Du beskriver så väl en härlig känsla. Där det mörka ändå blir ljust.
Fin dikt.
2007-11-17

  Michaela Dutius
så skönt att änglar landar på våra axlar- fin text
2007-11-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Mycket vackert..och uppmuntrnde//B
2007-11-17

  Lyckohäxan Enediel
Så härligt du får det att låta! Underbart vackert skrivet!!
2007-11-17

    ej medlem längre
Underbar, underbar...ljuvlig poesi vännen!
Denna borde verkligen ingå i ängla antologin!:)
Sån tröst den skulle ge många..
Bokmärker!
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol