Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små vingar flyger

blundar när vinden slår
söker tröst bortom tid
där livet seglar sig fram

på havets stormiga vågor
lämmnar tidens frustna själ
där marken av trygghet slukas bort

med rädsla i hjärtats djup
där livets segel förs i ständig kamp
mot frihetens sköra vingar 

nu mot friheten de banar
där själen söker balans
intill livet och nuet de har sin chans


 




Övriga genrer av Lindizz
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-17 13:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Själens sökande efter balans i tillvaron..
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz