Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

Rör vid mig

se mig NU

som jag är.

Mitt liv

i dina händer

krama mig nu

i morgon

kan det redan

vara försent...




Fri vers av Idun 1
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-05-08 13:51



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
gillar denna självsäkra text...bravoskrivet om starka kvinnor.
2005-05-08

  Queen_of_Rain
härlig dikt, tycker inte det ska vara radbyte innan "försent" men annars ljuvligt..
2005-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1