Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollen



Att släppa lite
på kontrollen,
att ge upp,
är att lite på
sig själv och andra.
Att släppa taget
ger äventyr
med nya upplevelser,
nya erfarenheter.
Att våga lite mer,
vinna lite mer
ger rikedom,
en starkare själ
och öppnar
okända dörrar.




Fri vers av Anna H
Läst 268 gånger
Publicerad 2004-03-19 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H