Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsligt landskap



En torr och sprucken mark
som inte kan få nog med regn
är mitt själsliga landskap
som törstar efter konsten.
Där kämpar taggiga växter
för sin överlevnad i torkan
liksom min kreativitet kämpar
för det utrymme den behöver.
En dag kanske växterna blommar
så som jag alltid hoppats
att det jag skapar ska göra.
I detta landskap vandrar jag
och där i det hårda klimatet
klamrar sig förståndet fast
likt sandkorn i stormen.




Fri vers av Anna H
Läst 364 gånger
Publicerad 2004-03-19 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H