Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det behövs..

 

stannar jag uppe hela natten

skänker dig min kropps värme

ger dig min andliga närvaro

vad du än behöver

 

Om det behövs

finns jag alltid här för dig

för det du behöver

det ger jag dig

i själslig 

kärlek

 

kan det bli enklare?

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 23:28



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Borde inte vara enklare, och den själsliga kärleken
är väl den som är evig (förhoppningsvis)
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol