Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror du inte att jag älskar dig Ellie...men så har aldrig vart fallet... Är galen i dig!


Du hade mig redan efter ett leende......

Du satt i soffan.
Jag satt där oxå.
Du log.
Ett sånt leende som får mig att smälta än idag.
Kändes som mitt hjärta skulle hoppa ur kroppen.
Dess dunkande var det ända jag hörde just då.
Vad spelade allt annat för roll?
Ingenting.
Du bad mig luta mitt huvud mot dig.
Blygt gjorde jag och så.
Med huvudet precis under ditt.
Nära så nära.
Vågade inte titta upp.
Vågade knappt andas.
Du småpratade
men minns ingenting av vad du sa.
I mina egna tankar glömde jag bort mig.
Förvirrad och yr mötte mina läppar dina.
Vår första kyss....
Och ingenting fattas mig sen........

/Din Anna




Fri vers av Puzzel_25
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-18 11:17



Bookmark and Share


  ia VIP
fullkomligt underbar
så varm och innerlig
skör och full med hopp

bokmärker
2007-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25