Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer ut

jag vet va jag står
jag vet va jag vill
finns ingen tvekan längre
tänker bryta mig loss
vill få ut till alla
va jag känner
va jag tycker


har länge vandrat i motvind
men nu verkar vinden ha vänt
ett ljus har åter igen blitt tänt
jag vågar se framåt
rädslan har avtatt
känns som att allt e nytt
inget e gammal
det har jag lämnat bakom mig
vägrar att vända mig om
för jag vet att de gör ont
har slutat att plåga mig själv
älskar mig själv mer o mer
vet att de e min rätt
vet att jag förtjänar de


så en dag kommer jag stå där
så stolt o så stark
med blicken riktad mot skyn
tänka på alla mina förlorade
som sitter där uppe och kanske blickar ner mot mig
har dom i mitt hjärta
dom finns i min själ
och vet djupt inom mig själv
att dom också e stolta
tänker på dom jämt och ständigt
dom ger mig styrka
dom ger mig kraft
till att leva
till att se va e rätt o va som e fel
älskar även mina nära o kära
som fortfarande går på denna jord
brinner för att leva för dom
min kära mor
som har gjort mig till den jag är
hon e fantastisk
hon e underbar
och mina underbara barn
som gör mitt liv till ett enda stort nöje
var eviga dag




Övriga genrer av headspinn 488
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-11-18 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488