Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid för mig




Jag ska sjunga sakta

 

Du finns alltid där för mig
Med din blick, din beröring, ditt hår
Yvigt
Okoncentrerat
Djupt i mig
Du är gjord för mig
Med ett ord, en mening
Räddar du mig
När jag hoppar för högt
Håller mig på marken

Så jävla mycket tack till dig

Med ett lillfinger håller du mig lågt
Drar i mitt hår
Plågar min kropp med våld
Bekämpar mitt enda jag med verbala slag
Hårt i ansiktet, rakt i hjärtat
Axlarna höjs
Sänks
Jag andas
Du säger nej
Stoppar mig i min kamp




Fri vers av Maggda
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-18 19:09



Bookmark and Share


  joss
jag gillar titeln och jag gillar texten!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Maggda