Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Nära Mig

 

Kom Närmare..

jag vill se de fina stråna
i ditt ansikte avteckna sig
i motljus
Låt mig!
följa ditt ansiktes levnadslinjer

med klar blick

Låt mina fingertoppar
ödmjukt
följa dina mjuka
skrattrynkor
Kom närmare!

Kom
Sätt dig här!
bredvid mig - Nära

jag vill se På dina ögon
se In - I dina ögon
vidröra dig när din själ Avtecknar sig
materialiserar sig

Inför mig!

Låt din själ sträcka sig ut
och beröra mig
jag vill att du berör mig
det som är finaste vackraste du
Låt oss spegla oss i varandra
känna våra andetag höjas
och sänkas i en rytm
till värmen från vår hud
med din kropp,
min kropp
i oss

Nu!

nu är du nära
du är varm
du är levande
jag är varm
Vi Lever - känner du?

det finns ingen rädsla
har aldrig funnits!
bara Närhet

det finns bara Vi

helt Nära

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 18:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Finstämd och mjuk med många underbara överaskningar
2007-11-18

  Ronny Berk
som närhettan levandegör och berör med värmen och förutan rädslan; så finstämd poesi om helhetens mysteriums längtans efter...ja...
2007-11-18

    ej medlem längre
WOW! Vilken sensualit och värme!
Versalerna här o där förstärker det sköna tycker jag.
Kanondikt!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol