Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa rader tillägnas min egen son......


Till ett yrväder !!!!!!!!

Han är som en explosion
av oändlig energi
flyger fram på planen
med superb frenesi
Publiken applåderar
och gläds åt hans fart
att han tappar bollen ibland
eller missar målet
det gör inget alls
han kör på som tåget

Vem kan ana
att han har svår diabetes
för honom en vana
han fixar det
för på handbollsarenan
gäller bara kampen
och då kan han
ge ALLT
för pappa hindrar krampen
med blodsockerhöjande varor
elimineras alla faror

Ja, min son han är en hjälte
och pappa avgudar honom
för honom jag smälte
den dag mamma födde honom......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 600 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-11-18 19:16



Bookmark and Share


    Nebula
Inte allt för ofta man läser om riktig kärlek :) undebar text att läsa!
2007-11-20

  Lyckohäxan Enediel
Åh så härligt kärleksfullt skrivet!!
2007-11-20

  Mats Henricson
Tack igen, alla nedan för era värmande kommentarer, de betyder mycket för mig och min grabb.....
2007-11-19

  charlotte hedendahl
Bra och mycket kärleksfullt skrivet om din lille kämpe!
2007-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, skrivet med äkta kärlek, värme och hjärta. Jättefint!/B
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska