Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivsel


Om man inte trivs
mår man inte bra
Mår man inte bra
är det inte roligt
Är det inte roligt
går det inte bra
Går det inte går bra
blir det kaos
Bli det blir kaos
fungerar ingenting

Alltså är det bättre att man trivs!




Fri vers av Helena
Läst 383 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 19:26



Bookmark and Share


  Cris
Klockrent!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena