Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorron ska jag börja mitt nya liv - det är måndag



...jag ska sluta småäta godsaker framför TV:n

och börja motionera

en promenad om dagen ska det bli

jag ska börja äta mer grönsaker

dricka grönt te för det ska ju vara så bra

säger de som vet

jag ska ta mina vitamintillskott

som står på bänken och skräpar

ja ta mig fan

imorrn börjar jag! Nu är jag på gång!



Precis som jag varit varje måndag....






Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-18 21:06



Bookmark and Share


  Cris
Bra att man har ambitionen :-)
2007-11-19

  W.Riter
Jag tror du har kommit långt redan genom att skriva det här. Håller tummisarna.:-)
2007-11-19

  charlotte hedendahl
Ja,ska vi bilda måndagsklubb! Läser dessa underhållande rader med ett stort igenkännande leende på läpparna ! ;D
2007-11-18

  Lyckohäxan Enediel
Plötsligt en måndag så händer det...*L*
Skönt med ambitioner i alla fall!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis