Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lalalalalalala...

Du har hittat den

Tror du

Men den verkar vara lite rostig
din evighetsmaskin
För den kräver så mycket energi
för att starta

Ibland så hostar den till lite
börjar vibrera och flämta
Drömmen är aldrig så nära!
Men så falnar dess låga åter

Den behöver mer energi
Ja! så måste det vara
Jag kan ju ge upp allt jag har
Då finns det lite energi att ge

Bara lite till
Bara allt jag är
Bara var enda droppe
Bara hela tiden

Är jag besatt? Nä då!
Jag bara lever för ett endast ljud
från min vackra maskin
Det är väl helt okej?

Fast den ber ju inte om det förståss
Läcker energi genom rostiga hål
Dess livsryck kanske mer av panikartade kväljningar
och kanske drivs den egentligen av hallonsaft

Verkar ju rätt illa...
men den är så galet fin!
Min lilla evighetsmaskin...

och så kanske den funkar imorgon...




Övriga genrer av AllNamesRTaken
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 09:44



Bookmark and Share


  Thurizas
hallonsaft är en bra saft,desutom innehåller den nyttiga saker (om den kokas själv) din evighetsmaskin verkar behöva lite underhåll även om tanken är god.pyssla om den lite,ge den lite kärlek med när du endå håller på=) och laga den inte med silvertejp,det finns ju bättre saker, som..*funderar* trolldeg..ja det funkar,eller sådan där självtorkande papperslera,den blir faktiskt riktigt hård och hållbar då den väl torkat=) och det bästa med lera,,du kan forma den själv som du vill ha den!

från en maskin till en annan;)
2007-11-20

    Nattviol
kanske den bara behöver
lite mer omsorg..
oljebyte
bensin
miljövänliga alternativ...
denna evighetsmaskin?
så ge inte upp -
med din energi
så fungerar den säkert
i morgon!

hoppfull text!

: ))
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken