Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett solur

åter här
åter kär
för jag går åter
ur missären

för jag kan se den
återge min
själ sitt ljus
och kärlekslusten
sitt kärleksrus
uti min själ
för jag ler åter
utan skäl
i ett förklarligt rus

åter står jag
åter får jag
återblickar likt i en spegel

av dess lyster
då hon mig kysser
nu med solen i mitt segel




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 10:17



Bookmark and Share


  Thurizas
häftigt,du får mig att tänka på kärlek som en resa. hm.. men det funkar ju endå,kärlek är nog en bit av resan i livet.
likt ett solur,,mmm härlig titel=)
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken