återpubbas för bok" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpubbas för bok


fata morgana

 

 

Det pågår ett krig
Det pågår ett krig där ingen är


Ett krig där ingen är vinnare


- Det pågår


Det förväntas

Det förväntas en fred där ingen är

En fred där ingen är förlorare

- Det förväntas


Det talas om
Det talas om


Det talas om att förväntningarnas ammunition
strandsattes
till Livbojjar
på havet Utanbotten

Rest stolt guppandes vattnet
från trohetsfartygen utan köl..

Det talas om
fördämt ekande röster
från dom som aldrig vågade säga
att skroven var lika små
till friheten

som det största förhoppningen likledes långtifrån


ihållandes fasettskrik från kvävda krigstidsstrupar..

Det talas om

- Det talas om-


Det påstås..

Det påstås att den fana är driven;En fana rest!
Svingande
mjukt som hårt följande vindens rappande rörelser
slagande an longitud tveksamt skiljad..inrullad graden latitudSliten från storm och styrka
luggad till kluvenhet i bris skymning..

 

Det påstås


Att det inte finns någon livstidsgaranti
för att även Du är en kopia..och det blev sagt;Att även gardens svagaste näste
fick invänta sina kunskaper
att rörelsen framåt

 

endast var trettiotre spjut

bakåt




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 195 gånger
Publicerad 2007-11-19 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#