Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man...?

Kan man veta vad man skriver
innan man skriver något?

Kan man veta vad man ska säga
när man ändå inte får fram ett ord?

Kan man höra något
som ännu inte har sagts?

Kan någon läsa mellan raderna
på det man säger och gör?

Kan nån veta vad som händer
och vad man sa ta sig för?

Kan man veta att man blir sårad
innan det har hänt?

Även om man kan
vill jag nog inte veta...




Övriga genrer av Sikska
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 13:37



Bookmark and Share


  enangelsvingar
:)
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska