Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låta alla vilda blommor få spira

Låta alla vilda blommor få spira!
Låt dem alla få växa fritt!
Stora och starka, små, spröda och skira,
i ett hav av blått, rött, gult och vitt.
Låt ängen få grönska fritt utan tukt
och låt envar få sin beskärda del
av solsken, av regn, av värme och fukt.
Låt dem alla få blomma trots sina fel!




Fri vers av Lars Anders Johansson
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 16:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja alltför många får inget ljus på sig- och blommar följaktligen inte-fin dikt kortdikt som innehåller en stor sanning
2007-11-19

  Mike
otroligt vackert skrivet! dina val av ord är klockrena.
2007-11-19

    Issand. VIP
klart alla BORDE få blomma trots sina fel

bra
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Anders Johansson
Lars Anders Johansson