Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädgård, del tre

Jag har tagit ut en riktning;
hagtornshäckens långa törnen
rispar blod på armen.
Innne bland träden
faller frukterna med dova ljud

Jag bär en överhängande
närvaro på huvudet
för hållningens skull
och känner på de ludna bladen
och på växtlighet med taggar
trevar med nakna händer genom gräset
söker fallfrukt
men finner fröskidor

jag har jord under naglarna
när de närmar sig
försöker jag bära vatten i händerna.
De följer mig med meterlånga avstånd




Fri vers av Edith
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-05-09 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith