Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från anteckningsboken - vinter

det är snö i parken när jag passerar den
orden känns just då mycket starka och tunga
dagen klämtar ovanför taken i staden
jag för in detta i dig
på samma sätt som örhänget
kan leda in den omgivande kylan
i mjukdelarna




Fri vers av Edith
Läst 473 gånger
Publicerad 2006-03-06 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith