Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del av längre diktsvit


ur Obduktion

räknar dina rivben:
det är en kropp som växer upp ur mig
ryggen radar upp sig med dess kotor
vi begriper inte detta
hur en kropp kan resa sig ur bäckenet
som ett svajande träd;
så blir våra hudar en linje mellan tätheter
behöver allt sin motsats
behöver vi ingenting




Fri vers av Edith
Läst 518 gånger
Publicerad 2005-05-22 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith