Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Obduktion


om man gräver i jorden genom snön

det är någon som har grävt i jorden genom snön
de brustna kanterna
i översnöade fotspår
och någon genomkorsar snön som fina linjer
och linjer genom snön
som spår
ute på isen
en hund får stryk
och blottar strupen

mörka uringula fläckar
där sjövattnet tränger upp
och i den sliriga snömodden
blir spåren upplösta av värmen




Fri vers av Edith
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-05-24 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edith