Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en del av norrlands triologin...


ta mig till Tokyo


jag sätter mig emot
alla lögner som du föder
jag sliter dom itu
en känsla som går sönder

nu när cirkeln snart är sluten
och jag är konstant full
kan man leka hjälte
enbart för sin egen skull

flyger långsamt, långt bort
säg mig vänner, är vi av samma sort

alla kriterier, alla krav
i min värld så finns snart ingen kvar
ta mig till Tokyo, kanske Milan
eller är det i Boden jag ska finna alla svar




Övriga genrer av Mike
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-19 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det kan man ibland undra..var svaren finns..Mycket bra text..gillar den skarpt!
2007-11-21

  Lilla My* VIP
Härlig framåt Norrlandsanda lyser igenom!!
Ja, jag tror på Boden! Lugn och ro är aldrig fel**
*Applåder**
2007-11-19

  nettizen
Boden...jadu, norrbotten är ju vackert på sitt alldeles unika sätt så varför inte`?
Hurrar ialla fall för ännu en mästerligt skriven text.Tack!
2007-11-19

    ej medlem längre
Underbart skrivet som alltid, bra!
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike