Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel av Lusta

 

när Hon smeker din själ

med sina mjuka vingar

lockar fram din lust

din äkta åtrå

ditt liv

 

då vet Du att du fått en gåva

som inte alla är modiga nog

 

att ta emot

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-19 19:28



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
Så är det.
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol