Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev bara så inspirerad... coh jag har alltid varit fascinerad av änglar.


Änglar

Långt borta
Ovan jord
Ovan moln

Under stjärnorna, solen och månen
Vingslag i natten

Jag såg dem i mina drömmar
Och någonstans visste jag
Att de fanns

Jag trodde inte att de kunde flyga
För vem kan flyga långt om de lämnar hjärtat efter sig
Jag hade fel

Det är inte hjärtat som bär människan
Det är vingarna




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-19 19:40



Bookmark and Share


    Christabel
Åh, vilken fin <3
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen