Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
for the greater good (för den goda sakens skull)


Därför

eftersom ingen annan gör något tänker jag göra det
eftersom ingen annan lyssnar tänker jag inte säga något
eftersom ingen annan visar något tänker jag slänga bort mina känslor
eftersom ingen annan hörsammar mig tänker jag skrika
eftersom ingen annan känner mig måste jag bort från dig
eftersom ingen annan utom jag kan läsa dina tankar måste du hålla dig borta

eftersom jag tror att det finns något större
tänker jag göra det dårdristiga
och allting för den goda sakens skull

eftersom ingen annan vet var jag är måste du hitta mig
eftersom ingen annan kan stoppa mig måste du göra det
eftersom ingen annan tänker låta mig leva måste du det
eftersom ingen annan kan älska mig tänker jag be dig
eftersom ingen annan än du vågar se vem jag är borde du göra det
eftersom ingen annan än du kan kontrollera mig borde du låta mig gå




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 20:16



Bookmark and Share


    Toronto för att jag aldrig varit där.
för godhetens skull, absolut, bra skrivet!
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen