Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen Industries

och jag stirrade, på skylten, på alltet
suckade
och tänkte \"gnistrande\"
du vände dig och smirkade emot mig, leende
\"det är snyggt\" sade jag
\"vad syftar du på\" sade han
och jag tänkte \"gnistrande\" för det var vad leendet var
\"det gnistrande\" svarade jag
och sen skrattade vi åt nåt helt annat


drömmar är fina, kalla och vackra och ska inte glömmas
skriv ner, skriv ner, drömmar väger mer än minnen i slutet




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen