Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad en väldigt god vän (enligt mig i alla fall)


Du försvann, jag gick vilse, finn mig(!) - jag väntar

Du försvann, jag vet inte vart
En dag var du bara borta
Allting var raderat
Som om du aldrig funnits
Alla brev, allting: borta

Vart tog du vägen?
Du var ett sådant stöd för mig
Bland alla kamrater lyste du klart
Nu är det som en liten solförmörkelse (ta det som en komplimang)
Och jag undrar vad det är som står ivägen;
för jag kan inte se dig någonstans

I vimlet försvann du, en på nio miljoner
Hur ska jag finna dig nu... om du ens fanns?
Allting är ju borta
Så jag börjar tvivla på att du fanns
Fan... var är du?

Finn mig; jag ber dig, jag är vilse




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 423 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-31 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen