Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
föRviRrAd se inte den här som stötande


FACES! HAWKS EAT FACES!!!

har du någonsin blivit så glad över ett brev att du började gråta?
det har jag
det var då jag insåg att något
något var fel
det var då jag insåg att kanske
kanske var det något mer

har du någonsin suttit uppe en hel natt i väntan på ett brev?
det har jag
och det kom aldrig
jag är sömnlös, röstlös
du hör mig inte just nu

har du någonsin varit beroende av ord?
det har jag varit
det är jag fortfarande
jag är beroende av dina ord

snälla, ge mig nästa dos




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-20 21:17



Bookmark and Share


  Svartsilver
Jag känner igen varje ord! Har varit där och du förmedlar det såbra!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen