Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för evigt leende i glassplittret

människor som du borde förbjudas
människor som aldrig lämnar en
människor som bländar en med sin närhet

människor som inte känner till sig själva
bra nog för att inse
sin inverkan på andra

i ett rum av speglar krossades allt
frusen i tiden för evigt
speglades du i glassplittret
i ett rum av speglar krossades framtiden
och du stannar kvar där
i dåtiden

för evigt leende i den trasiga spegel
som en gång var hel




Fri vers av Den Gröna Serpentinen
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Gröna Serpentinen
Den Gröna Serpentinen