Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag skriker högt


Men vem är de som är här
Är de verkligen du
En liten nitlott men vi har ändå tur
Vi har växt ifrån gatan
Men grus och sten finns alltid kvar

Alla stulna dagar, all tid som jag har tagit
Jag är rent kriminell

När jag skriker högt
Om alla sjuka tankar som jag har fött
Att alla änglar i mitt Sommarland har dött
Men ni vet vem de är som kom hit först

Alla mina vintrar, alla sommar dar på landet
Dom har brunnit ner, dom finns ej mer




Övriga genrer av Mike
Läst 506 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-05-09 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ångest och smärta, du talar ut mannen, mycket bra och givande av dig, vackert!
2006-10-29

  kath
Känns som en dikt som talar om att gå vidare med livet ... och hur det då kan kännas som om allt man passerat är borta för evigt .... Tycker att du fångat den ångesten och smärtan väldigt väl ...


"Alla mina vintrar, alla sommar dar på landet
Dom har brunnit ner, dom finns ej mer "

raderna talar ett tydligt språk. Till diktens jag vill jag tröstande säga ... med tiden faller det på plats ...

Som sagt en dikt som bärs av känslan i orden
2005-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike