Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke om hur det borde vara.. enligt min tanke


Tvåsamhet




Jag väljer MITT LIV
och jag delar det gärna med DIG
på VÅRA villkor

Tillsammans har vi VARANDRA
Ingen kväver någon annan
BÅDA är viktiga




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-19 21:43



Bookmark and Share


  aol
bravo så sant
2008-08-12

    JJ VIP
Förståndigt och vackert! Mvh. JJ.
2007-11-22

    Nicklas VIP
Tvåsamhet är det allra bästa.
Så länge kärleken finns såklart, att allt är äkta.
Båda skall vara ärliga, älskande.

Man delar sina liv med varandra, tillsammans blir dessa halvor två.

Kärlek kräver arbete, inget som funkar per automatik.
Inte om det ska fungera.

Gillar din dikt här... Riktigt bra, enligt min mening!
2007-11-20

  Ronny Berk
i tvåsamheten är båda lika viktiga; för sej själva och för varandra; klokordat...ja...
2007-11-19

  Annette Andersson
Så rätt du har!
Det är så här det borde vara, att två ger varandra styrka och förmåga att växa... men ibland är man aldrig så ensam som i tvåsamheten...
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen